Alla inlägg under januari 2008

Av Jennifer Isaxon - 7 januari 2008 00:35

Hejlow
Vaknade i dag med älsklingen bredvid mig som låg och tjatade att jagLuthis och Jonte <3 skulle kliva upp ur sängen eftersom jag bara låg där och kunde knappt hålla ögonen öppna. Sedan gick vi och käkade pannkakor och såg på "Cocktail" som var en rätt nice film, den fick mig i alla fall att drömma mer om min Jamaica - resa. Sedan myste lite grann innan han skulle åka hem :) Efter det satt jag mig och pluggade lite efter att jag hade städat mitt äckliga jävla rum där jag hade damm precis överallt, och det var allmänt äckligt att se och sedan gick jag ut och träffade Luthis och Jonte :) Det var nice, satt i en liten stuga och chillade typ höh ;) Snackade skit och sånt där. Kul o se er boys <3
Nu sitter jag hemma, tittar i taket och vill åka till Linda. Tänker på min älskade Kickan också och allt underbart vi gjort tillsammans, saknar dig så hjärtat.

Av Jennifer Isaxon - 6 januari 2008 23:52

  • Nyår 2006 - 2007 hemma hos Bredal
  • Första doppet 24:e Juni 2007 - KALLT
  • Cruising i Bergsjö med Linda, Andreas, Emma, Kickan
  • Camping i Galtström som slutade i kaos med bråk, sönderslagna rutor och fyllekörning med Carrow, Kp och Andreas
  • Midsommar hos robban med nakenbad och shit
  • Gatufesten, det näst bästa året någonsin förutom allt regn och shit
  • Nostalgia Hillclimb där Andreas tävlade med fiaten och kom på en ganska bra plats
  • Skolavslutningen och fest i parken och stan
  • Roadtrip till Dalarna och cruising och fest ;D
  • Liten roadtrip med Kickan och Rowny och Älskling
  • Min och Andreas 2 - årsdag i Sommarstugan, mys och zoo typ
  • Fick en liten babybrother <3
  • Resa till Norge med Kevin, Andreas och Felicia
  • Höstlov med massa partajjande med Kickan och Linda
  • Min älskade Kickan lämnade mig och flög till det blå :'(
  • + en massa festande, lite småresor m.m


Av Jennifer Isaxon - 5 januari 2008 17:23

Mycket skrämmer mig nu för tiden, har så många tankar och funderingar, drömmar om allt möjligt som gör att allting som finns inom mig bara viker sig, knyter sig och allt vad kroppen håller på med. Jag är rädd att förlora mina närmsta, att jag inte ska bli det alla förväntar sig av mig, jag är rädd för att en dag vakna upp och att jag verkligen inte gjort något av mitt liv. Jag är rädd för att förändras till en människa jag inte vill vara. Antingen så håller dessa funderingar på att göra mig helt galen, eller så är jag bara  normal. För några år sedan tänkte jag aldrig så här, brydde jag mig inte, eller var jag en annan människa? Både och antar jag. Jag vet att jag inte är den alla tror att jag är, många har fördomar mot mitt sätt att leva och mitt sätt att tänka. Men jag tar inte illa upp över det, jag är mer glad att folk inser att jag verkligen är mig själv. Jag har ett speciellt mål här i livet, och det är att hinna med så mycket som möjligt, att verkligen ha ett rikt liv och saker att berätta. Ett hopp har jag också och att det är att jag slipper förlora fler människor jag verkligen älskar. Om något av dessa två tankar bryts så känns det som om något av alternativen kommer att vara omöjligt att uppnå. Så jag ber något som finns där uppe, gud eller vafans om helst att inte svika mig.

Jennifer

Av Jennifer Isaxon - 5 januari 2008 16:58

Grattis gumman på 18 - årsdagen :] Hoppas du får en riktigt bra dag med massa tårta och shit ;D Så lovar jag att jag ska supa digGrattis gumman <3 redlös någon dag framöver höh ;) Men i alla fall så ska vi på krogen inom en snar framtid och rocka gärnet :D haha!

Älskar dig vännen min <3


Ja må du leva, Ja må du leva, Ja må du leva uti 100:ade år, javisst ska hon leva, ja visst ska hon leva, javisst ska hon leva uti 100:ade år...

Av Jennifer Isaxon - 5 januari 2008 00:04

Hello.
Mådde lite dåligt förut, kräkades inte i alla fall ;D Kristoffer och Andreas Bowlingkom förbi i alla fall så drog vi till wii och käkade på pizzan, kebab fick det bli =] Sedan åkte vi till Birsta och fick för oss att bowla. Och som alltid vann jag bara för att jag typ är bäst i världen kanske. Skoj var det väl, synd att det var fel på banan typ 100 ggr bara. Sedan åkte vi hem till mig, spelade Svensson - spelet och nu ska vi se film och käka morötter, gurka och dip haha! "married with a stranger" trodde jag den hette, filmen alltså ;D Aja, hejsvejs <3

Av Jennifer Isaxon - 4 januari 2008 18:00

Hej :] Emelie fyller 18 i morrn så ville fira henne ikväll när hennes syster ringde. Men ärligt talat så kan jag faktiskt inte. Håller på att få magsjuka tror jag, mår jävligt illa i alla fall. Känner mig astaskig men, det kommer andra gånger jag kan fira henne. Sedan hade jag ju faktiskt lovat Amanda och Högen också, plus att jag inte träffat min älskling på länge känns det som. Men jaja, så vi ska ut o käka och sedan blir det väl till att hitta på något lugnt, så jag inte kräkas på nån hah!


Förresten kan jag inte få sommaren ur huvudet, jag antar att det beror på att detta sorgliga och trista år gjort att jag vill göra 2008 så mkt mkt bättre.


Älskar dig Andreas <3

Av Jennifer Isaxon - 4 januari 2008 17:50

Älskar dig Kickan <3

När dagen går tungt och livet känns kallt, är det svårt att se en mening med allt. Mitt älskade hjärta försvann...

Lilla lilla Kickelin, om du bara kunde förstå hur mycket jag önskar att du bara flög tillbaka. När du är där uppe kan jag inte se dig, inte höra dig, inte krama dig, inte busa med dig. Allt känns s fruktansvärt tomt utan dig. Det var för dig solen gick upp hjärtat. Kommer alltid att älska dig och allt vi delade tillsammans. / Din för evigt <3

Av Jennifer Isaxon - 4 januari 2008 12:59

Heythere.

Försökte kliva upp tidigt i morse, och det gick väl sådär. halv 11 kom jag upp i alla fall medan Amandsii skönt sov vidare hah. Så jag sitter och tittar på henne ett tag så ser jag att hon höjer händerna i någon sorts " hejja hejja" rörelse. och sedan tar hon ner dom och svänger på huvudet på det fulaste sätt jag sett och skrattar och sedan vaknade hon och ba:

- jag drömde att vi provade kläder och att kläderna var asfula och att vi var värsta fet så jag började skratta och det var nog därför jag svängde med händerna för jag dansade eller nåt. HAHA! så jävla roligt.
Antar att hon drömde om kläder eftersom vi bestämt att vi ska prioritera nöjen framför kläder denna sommar. hah.


Nu kommer snart Amanda för att vi ska plugga och det känns ju tärt när det är slutet på lovet och allt men som sagt så är det ju ett måste. Ska lämna in någon psykologiuppgift alldeles efter lovet så. Attans. Sedan kommer Andreas och Högen hit och hämtar oss så ska vi hitta på något skoj :] Hörs senare tudilooouu.

Amanda och Jag

Presentation

Omröstning

Använder/ har du testat någon typ av droger?
 Narkotika för det mesta
 Bara alkohol
 Ingenting

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards