Alla inlägg under januari 2008

Av Jennifer Isaxon - 27 januari 2008 15:24

Hejsan :)Buzz
Efter att jag och amanda myst i går så traskade vi iväg till Julia och spelade Buzz med henne och hennes syster! :) Det var faktiskt riktigt jävla kul förutom mina damputbrott för att jag kom sist hela tiden. Som sagt så är jag en väldigt dålig förlorare och alla är mycket smartare än vad jag är haha ;D Aja, sedan låg vi och snackade ett tag och somnade sedan efter att jag pratat med min älskling i telefon :)

Vaknade i morse och låg och snackade till klockan 2 typ :) Sedan gick vi ner och gjorde pizzamackor i Julias coola luftvarmsugn eller vad det hette mouahah :D Nu ska vi spel Buzz igen och sedan ska jag nog försöka plugga lite eftersom jag inte gjort det på ett tag :] Ikväll får vi se vad som händer...

Av Jennifer Isaxon - 26 januari 2008 20:25

Hejhej

Dagen har varit ganska underlig måste jag säga. Fick veta något som min hjärna inte visste något om, men det ordnade ju sig tillsist på något vis i alla fall - så ni lyckades inte denna gången heller tyvärr.
Konstig inledning på bloggen kanske? jaa, ni får allt ta och klura lite =] Vaknade i morse brevid älsklingen i alla fall. Jag ville inte kliva upp eftersom jag var dödstrött, men han kicklade mig tills jag slutligen klev upp i alla fall. Sedan åkte han och jobbade och lämade mig framför datorn.

La upp lite bilder på bilddagboken och snackade med lite folk :] Efter det gick jag hem till Jonte, vi snackade på om allt möjligt och som vanligt fick han mig att bli mycket gladare kan jag ju säga. Sedan följde han mig en bit när jag skulle gå till Amandsii och när jag kom dit käkade vi köttfärslimpa och drack ett glas vin :] Det var ju mysigt. :) Nu står Amandsii och färgar håret och snart ska vi se film och ligga och prata hela natten lång as usual.


* Minns du när vi klantade till det som värst kickan, vi gick omkring med ångest hela dagen och tyckte synd om oss själva tills vi kom på att godis kanske kunde göra saken bättre. så vi pallrade oss från norra enda till wii för att handla. Men du som var yran själv hade glömt pengarna så vi gick en liten gratis shoppingrunda inne på Ica och fick med oss ganska mycket. Sedan satt vi och snaskade i oss allt och kom på att vi inte orkade gå enda hem igen. Det var tider det, tider som aldrig kommer att upprepa sig <3 Jag kommer alltid att älska dig  gumman, även fast jag gör dig besviken ibland. Jag lovar att skärpa mig vännen <3 bara du lovar att vänta däruppe på mig <3


Imogen Heap - Hide and seek <3


Jag

Av Jennifer Isaxon - 26 januari 2008 12:26

Heythere

Efter att jag hade varit hos Kattis med henne och peter i går kom älsklingen, amanda och kristoffer och hämtade mig =]å åkte vi hem till andreas och lagade klart vår mat och sedan bestämde vi oss för att ha filmkväll. Vi hyrde Sherrybaby och köpte godis och åkte hem till högen och kikade, ruskigt jävla bra film alltså. Den gav mig riktigt många funderingar faktiskt på lite allt möjligt. Tänkte jävligt mycket på dig Linnéa <3


Här har ni trailern, enjoy!



Av Jennifer Isaxon - 25 januari 2008 18:18

Vi sitter i en lägenhet ovanför pressbyrån i stan jag, kattis och peter...

Kattis: Vet du vad jag har komme på? Att vi är i värsta slumkvarteret just nu

Jag + (Andrea i tel): Va?
Kattis: Ja vi har navet som utsikt, shiiit det är lodis - ghetto...


Haha du är för rolig <3



Av Jennifer Isaxon - 25 januari 2008 15:53

Hallå =]

Vaknade hos amandsii i morse, hade en ganska bra natt som vanligt när jag sover där. Satt och pratade hela kvällen och bara myste =] På morgonen höll jag på stressa ihjäl mig för att inte missa bussen haha - sällan vi som alltid kommer ut alldeles för tidigt till bussen eller missar den precis haha ;D Fick sminka mig på bussen eftersom jag inte hann innan och mja. Sedan hade vi bara vanliga lektioner och sådär. Var ganska nere i dag faktiskt, tråkigt nog.


Sedan gick jag hem till Karro och snackade med henne, Kattis och Peter ett tag =] Sa hejdå till Karro som drar till Sthlm i dag också. Efter det åkte jag hem till Andreas och nu ska vi laga mat och bara mysa. Fläskfilé, strips och sås blir det =] Och sedan kanske jag ska till Kattis igen medan andreasd jobbar, om han nu får något jobb i dag =] Ikväll ska vi hitta på något med Amanda och Kristoffer, nice! 



* Kom att tänka på Harlem Globetrotters för några dagar sedan faktiskt, som fick mig att sakna basket nåt fruktansvärt. Herre gud vilken känsla det var att sitta i Scandinavium och bara titta med laget på dessa enormt grymma människor. Kommer aldrig glömma resan ner dit, allt pinsamt jag lyckades ställa till med, ramlade i karusellen på liseberg och träffade Ogi. Aa eller när fröken Amanda Haglund skämde ut mig på bussen på väg ner " Men jennifer du hade ju 30 kondomer för ett tag sedan :O " haha, ja herre gud. Det blir ett minne för livet det :] 


Av Jennifer Isaxon - 24 januari 2008 22:40

Hejsan :]

Vaknade i morse med älsklingen bredvid mig och ett leende på läpparna vilket var rätt skönt faktiskt, eftersom det känns som om jag varit en sur jävla sepepadda nu på senaste =] Sminkade mig och gjorde mig klar för att ta bussen till skolan. Och som vanligt så var bussen från bredsand till Stan inställd. Gasch vad det är frustrerande, man står där frusen och längtar till att bussen ska komma, så ser man den stanna en busshållsplats bort, folk kliver in och andas ut för att de äntligen är i värmen. Lyckligt ska man kliva på, men hoppsan bussen är fullsatt liksom. Är det så jävla svårt att sätta in de stora bussarna när det är mycket folk som åker liksom i stället för att ankarsvik där det bara är jag som åker buss typ har dom ?


Skolan, var jobbig och jag var på dåligt humör igen - typiskt. Hade flera timmars hål så jag och Jenny gick på stan och kollade lite kläder och sedan gick vi på första lektionen " servering till vardag och fest". Var ganska skoj det ändå really. Efter skolan åkte jag hem och sedan vidare till Amandsii som jag saknat så, tack för att du stället upp för mig och finns för mig hela tiden. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig faktiskt. Julia sötboll var också där men var tvungen att åka hem och plugga lite <3 Nu ska vi förmodligen ta en kvällsfika, se kopps och bara mysa.

Av Jennifer Isaxon - 23 januari 2008 14:16

Ja må du leva...Jag och Älskling

Idag fyller älsklingen 19 år :] hihi, och vi ska bara vara hemma och mysa faktiskt, hoppas att han får en riktigt bra födelsedag i alla fall =] Men jag är phett dum som inte hade råd att köpa födelsedagspresent, men han får vänta tills den 25:e faktiskt haha (a) Får väl ge honom något extra fint då i stället ;D I dag ska vi nog bara mysa, ligga hemma och fetta i oss massa gott och se film kanske. Om jag nu får i mig någon mat i huvud taget, har bara spytt den senaste tiden tyvärr. Men jaja, hoppas han får världens bästa födelsedag ändå. Jag älskar Dig Andreas, nu och alltid :]

Av Jennifer Isaxon - 22 januari 2008 18:04

Hello =]
Vaknade i morse helt slut eftersom jag, Karro, Cricke och Cattis var vaken ganska länge, i alla fall jag och Karro=] Vi snackade och bara fjanta runt och hade det ganska skoj faktiskt haha ;D Karro var hundvakt åt sin pojkväns brors kamphundar så vi fick hjälpa till med att ta hand om dom. haha! aja.. det gick inge vidare med varken dörren till hundarna eller hundarna i sig, för min del i alla fall.


Gick aldrig på skolan i morse, spydde som en apa och kände att jag verkligen behövde sova ut för att orka med den resterande veckan :] Så nu ska jag fan skärpa mig alltså...

Nu ska jag göra mig klar och åka och kika på Sundsvall Dragons mot 08 Sthlm, med Amanda, Kristoffer och Andreas =] Ska bli mysigt, och efter det åker jag o älsklingen hem till Jockas :D Det var ju phett längesen så :)

Puss och nyp i stjärten

Presentation

Omröstning

Använder/ har du testat någon typ av droger?
 Narkotika för det mesta
 Bara alkohol
 Ingenting

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards