Alla inlägg den 1 januari 2008

Av Jennifer Isaxon - 1 januari 2008 21:23

Godkväll :]

Vaknade sent i dag, typ halv 4, mådde ganska bra konstigt nog efter nattens bravader haha. Andreas satt vid datorn och jag yrade runt och hade det tråkigt. Sedan kollade vi på tv ett tag och lagade middag tills vi åkte till Kp och Carrow för att hämta lite saker hos Jenny som vi lämnat dagen före. Sedan bestämde jag och Andreas att vi skulle ha filmkväll på kvällen och se Blades Of Glory typ som alla säger är kung haha!


Blades Of Glory


Upd. HAHA, phett bra film, kul att slutet var borta bara :( Ville ju så den. Fattar inte varför slutet försvinner på asmånga nerladdade filmer. Så jävla frustrerande när det är som mest spännande osså börjar filmjäveln hacka.

Av Jennifer Isaxon - 1 januari 2008 17:02

Gomorrn alla  :]


Kvällen blev rätt lyckad som sagt. Det började med att jag och Carrow åkte hem till Jenny och gjorde oss klar och vid 4 - 5 tiden kom Andreas, Kp , Amanda och Högen och käkade middag med oss som vi lagat vilket blev potatiskroketter, fläskfilé och sås och shit. Sedan lite senare vid 7 kom Malin, Malin och Therese då alla börjat bli rätt dragna :] Skål

Sedan drog vi vidare mot Södermalm till Leffens systers fest där det var rätt mycket trevligt folk. Sjöng, knäppte en hel del kort, snackade och hade det nice. Ungefär vid 11 - tiden kom Sara och hämtade mig, Malin, Andreas och Leffen så drog vi ner till Casinot dit de andra gick för att kolla på alla reketer och shit. Träffade massa folk där och det var rätt trevligt förutom alla jävla störande fjortisar som sprang omkring och trodde att dom var skithäftiga haha.


Sedan skjutsade Sara oss till Nacksta, eller sallyhill eller vart det nu var där Lars hade fest. Hade riktigt skoj där faktiskt, träffade massa folk man kände och mja, jag och Malin yrade runt, dansade och shit. haha!

Sedan fick vi skjuts till MAX och käkade där och sedan åkte vi hem. Lyckad kväll faktiskt även fast jag trodde att den inte skulle bli det really. Hade ju egentligen tänkt att dra på TH med Cäätz och Karro och dom men så blev det ju tyvärr inte så får ju säg att kvällen blev rätt nice i alla fall! =]

Hoppas ni hade en nice kväll allihop :]


Puss och kram och gott nytt år / Jennifer


Av Jennifer Isaxon - 1 januari 2008 03:10

Gott Nytt År <3


G O T T  N Y T T  Å R  A L L A !


Hoppas 2007 har varit ett bra år och att 2008 ska bli ett snäpp bättre. Själv hoppas jag att ingenting som hänt under 2007 kommer att upprepas under detta år. Hoppas alla hade en underbar nyårsafton också - Det hade jag, det enda som fattades var min älskade Kickan som jag, malin, malin, andreas, therese och helena skålade för förut i dag. En osynlig tår rann ner för min kind tills jag insåg att du skulle velat att min nyårsafton skulle bli bra.  så nu sitter jag här full och glad och berättar mer om min dag i morrn.


Kommer alltid att älska dig Kickan, du finns med mig vart jag än går <3

Presentation

Omröstning

Använder/ har du testat någon typ av droger?
 Narkotika för det mesta
 Bara alkohol
 Ingenting

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards