Alla inlägg under december 2007

Av Jennifer Isaxon - 26 december 2007 01:21

Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad Saknad  - en evig saknad Kickan

Av Jennifer Isaxon - 25 december 2007 19:34

Tjoo, Andreas hämtade mig i morse hos Maria och jag kände mig ungefär lika levande som en pinne. Sedan åkte vi hem till Kristina och Håkan och käkade potatisgratäng och nåt kött och såg på pearl harbour eftersom den gick på tv:n då =] Sedan åkte vi hem till honom och bara myste.

Nu ska vi ut och dricka antar jag med Kp, Carrow, Leffen. Jag ska nog ta det jävligt lugnt eftersom jag har feber och är förkyld som ett sepe.

I morrn ska jag på IKEA med Linda och se om man kan fynda något på mellandagsrean ;) Behöver nya kläder märkte jag i dag fifan! Sen hoppas jag någon är på att dra ut på kvällen!


Tjingeling

Av Jennifer Isaxon - 24 december 2007 19:26

Hellow!
Julaftonen var inte som den brukar men Andreas närvaro gjorde den betydligt mer underbar <3
Han fick en svart skinnjacka av mig och ett armband :] Och jag fick nyaste Escada parfymen av honom :] Tack darling :)
Annars fick jag väl


  • Pengar
  • Presentkort
  • Smink
  • Parfymer
  • underkläder

Efter vi firat jul med syskonen, jockas, kristina och håkan så åkte vi hem till Andreas föräldrar, käkade julbord och åkte sedan hem till Andreas brorsa och fikade lite :]

Sedan drog vi ner till Maria och drack och jag hon, johan och niklas drog på köttmarknaden eftersom det var den enda krogen som var öppen. Mja, nice natt kan man väl säga ;D Så idag var jag lagomt bakis och äcklig när jag vaknade.. känndes skönt att få åka hem o duscha och bara mysa med Andreas really..

Första julaftonen på 6 år utan min älskade Kickan kändes otroligt tomt, saknar henne så fruktansvärt mycket att det inte finns ord att beskriva. Älskar dig så otroligt vännen, tänkte på dig i dag och hur mycket du och jag skulle ha skrattat efter nattens bravader. Du finns inom mig hela tiden <3

Av Jennifer Isaxon - 24 december 2007 14:07

Hejsan, i går åkte jag o Andreas hem till jockas och syskonen och hade det riktigt mysigt really. Såg på Shrek och käkade massa gott :] Myste hela kvällen och bara tog det lugnt =] Sedan på morgonen så gick vi upp och käkade frukost typ gröt och sånt shit och sedan öppnade vi lite julklapps. Fick pengar och lite handukar och shit tills jag ska flytta =] thanks. Myste med babybrother hela morgonen och sedan åkte vi hem till kristina och håkan där vi är nu!

 Sedan ska vi hem till Andreas föräldrar och brorsa och grejjer och fira med dom och ikväll äre fest ;D <3

Av Jennifer Isaxon - 23 december 2007 11:11

... no comments


Hello :] Gårdagen blev inte utgång tyvärr av många tråkiga anledningar som jag inte kan ta här. Min kväll blev istället att snacka i telefon med Marcus och sedan att häcka i soffan med en film typ.

- Jag älskar i alla fall dig Andreas oerhört mycket, tack för allting du gjort för mig <3


Nu har jag precis duschat, sedan ska vi hämta Marcus och åka till Min älskade Christines grav, detta  blir ju trots allt den första julen på  6 år som vi inte pratar, träffar och ger varann presenter.  Sedan ska jag bara handla de sista julklapparna och sedan ska jag hem till Jockas och vänta på att Andreas ska sluta jobba.

Yee tjing!

Av Jennifer Isaxon - 22 december 2007 18:19

Shu

Hade lust att dra ut med Cäätz och Karro ikväll men så blir det nog förmodligen inte av några tråkiga och sepiga anledningar. Ena delen av mig säger ifrån medan den andra vill mer än allt. Men det är väl så det är, en evig konflikt. Waaaah!

jaja, andreas är på väg hit, vi ska käka och sedan vettefan vad det blir <3 Har tänkt så mycket i dag och kommit fram till att jag känner mig fruktansvärt tömd på känslor. ååh, varför kan inget bara återgå till det normala? Är det på grund av mig själv ? eller på grund av andra ? 

Jag älskar dig Kickan <3

Av Jennifer Isaxon - 22 december 2007 01:40

hohosan!

ja herre gud, blev en trevlig kväll. vi åkte hem till Jenny som inte hade en aning om att jag skulle komma ;) så jag o carrow kidnappade henne och satte på ögonbindel och så skjutsade andreas oss till citygross och köpte gotta medan hon gick runt med ögonbindeln då ;) tänkte be henne hålla i en porris men hittade tyvärr ingen haha! Sedan åkte vi på macken och hon fick visa upp en lapp är det stod " Kondomer Tack" till dom i kassan så hon köpte alltså kondomer utan att veta om det haha! Sedan kom vi till mej och drack cider och vin och snackade massa shit :D mkt trevligt :] hoppas hennes dag blev bra <3

Av Jennifer Isaxon - 21 december 2007 17:27

Tjingeling!

Dagen började inte speciellt bra really. Vaknade med älsklingen brevid mig, försent som vanligt. Hade duschat kvällen innan så håret var krullz typ och plattången hade jag självklart glömt :@ en arg jag kastade mig mot bilen och Andreas fick skjutsa mig till Amandsii. När vi kom dit trodde jag att Amandsii hade glömt att hänga ut nyckeln eftersom den inte hängde på sin vanliga plats. Så jag började, hetsig som jag är, sparka som ett mongo på dörren och allt som fanns i min väg tills jag typ sparkade sönder tån " vilket inte riktigt var med avsikt eftersom det var dörren jag ville sparka sönder :)"  Hittade tillslut nyckeln som bara hade ramlat ner från kroken (a) haha. Typical me, hetsar för ingenting

Sedan skjutsade Andreas mig till skolan och Andreas blev bländad av solen så han typ tröck som ett sepe på tutan och tvärnitade och höll på " han hade förmodligen smittats av mitt underbara morgonhumör :)" AT? Cäätz? mouahhaha! Aja, sedan var det en avdankad jävel som körde rätt framför oss på motorvägen så Andreas la sig på tutan i typ en minut. Kort sammanfattning av min äckliga morgon då!

Sedan efter julavslutningen som sög kuk, där rektorn blev ägd eftersom alla elever började aplodera så fort hon skulle säga något så hon fick aldrig fram det. Ägde big time. Sedan åkte jag, Emelie och Amanda till Birsta och jag köpte 2 julklappar till Andreas och Amandsii och Julia! :) aja, som sagt så fyller Jenny 17 år i dag så det ska vi fira :] <3

Presentation

Omröstning

Använder/ har du testat någon typ av droger?
 Narkotika för det mesta
 Bara alkohol
 Ingenting

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards